Teletjejerna – Telechatt med charmiga tjejer. "Ring och prata med trevliga tjejer. Du hittar alltid en mysig tjej på linjen. Dygnet runt."

Kundtjänst & Villkor

Vad kostar telechat?

Att ringa vår telechat kostar 19.90 kr per minut.
På vår chatlinje kostar det så fort du har kommit fram på linjen. Denna linje faktureras direkt via ditt telefonbolag och summan läggs på din vanliga teleräkning. Även här blir du tydligt informerad om kostnaden innan samtalet börjar.
Du kan ringa ca 35 minuter innan ditt telebolag automatiskt bryter samtalet, men du kan direkt ringa upp igen och prata ytterligare 35 min, osv. Det fungerar så för att förhindra stora kostnader om tex en lur ligger av.

——————————————————————————–

Hur fungerar det?

Du ringer oss på ett 0939-nummer och får först lyssna på våra instruktioner och de lediga tjejernas presentationer.
Tjejen sitter helt privat och ostört hemma i sin säng, soffa eller var hon trivs bra. Hela samtalet sker helt ostört, ingen annan kan lyssna förutom du och den du pratar med.

——————————————————————————–

Regler

Det krävs att du har ett giltigt telefonabonnemang registrerat på dig personligen eller att du har tillåtelse av ägaren. Du måste även vara minst 18 år. Bryter du någon av dessa regler kommer du att polisanmälas, och ansvaret att betala kvarstår. Är du under 15 kommer dessutom en anmälan att gå till socialkontoret i din kommun.
Har någon använt ditt abonnemang olovligt är du olyckligtvis ändå ansvarig att betala kostnaden, du som ägare av ett abonnemang förväntas ha full uppsikt över de samtal som sker. Du bör dock polisanmäla den som ringt olovligt via din telefon och begära ersättning från denne. Har du frågor så tveka inte att kontakta oss.
Möt våra värdinnor med respekt
Värdinnorna får inte lämna ut personliga telefonnummer eller andra uppgifter, tänkt på att det här är helt vanliga tjejer hemma i sin privata miljö. Missköter du dig blir du blockerad från vår linje.

——————————————————————————–

Kundtjänst – Kontakta oss om vår telefonchat

Har du frågor eller funderingar gällande vår tjänst? Hör av dig med dina frågor eller önskemål här, vi jobbar hårt för att besvara dig så snabbt som möjligt, och för att kunna ge dig en så bra och komplett service som möjligt.
Ring oss på 08-578 60 350
måndag, onsdag och fredag 9-12 samt lördag 10-12
Om du under dessa tider når en telefonsvarare så är vi för tillfället upptagna, prata in ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig så snart vi kan.
Du kan även kontakta oss via mail: kundfragor@live.se
Notera att vi inte tar emot jobbansökningar på denna mailadress.